Televisiekijkend Nederland straft Theo Maassen: nieuw programma flopt waanzinnig

Show & Tel
Televisiekijkend Nederland straft Theo Maassen: nieuw programma flopt waanzinnig
Show & Tel

Televisiekijkend Nederland straft Theo Maassen: nieuw programma flopt waanzinnig

Televisiekijkend Nederland straft Theo Maassen: nieuw programma flopt waanzinnig

BNNVARA heeft hem dan misschien gespaard, maar de tv-kijker is onverbiddelijk. De omroep lanceerde gisteravond het nieuwe programma 'Der Theo' en dat werd bruut beboet met zo'n 1,3 miljoen wegzappers.

Nadat het huiselijk geweld van de coulisseclown aan het licht kwam, besloot omroep BNNVARA de losse handjes van Theo even door de vingers te zien. Gisteravond introduceerde ze de kijker aan een gloednieuw televisieprogramma, getiteld Der Theo. Helaas pakte dat niet zo best uit.

'Oh, oh oh...'

Eigenlijk kreeg Theo zo'n 1,7 miljoen kijkers aangereikt op een dienblaadje. Zijn première-aflevering kwam namelijk direct na de grote kijkcijferhit Even Tot Hier. Je zou dus denken dat een deel van die 1,7 miljoen wel zou blijven hangen. Maar de comeback van de vermeende vrouwenmepper deed het bankpubliek massaal wegklikken. Maassen hield maar 375 duizend kijkers over. Een hardere afgang kun je je haast niet voorstellen.

Kijkcijfergoeroe Tina Nijkamp deelt de horroranalyse op haar kanaal. “Oh, oh, oh. Nee dit is niet best. Nederland zit totaal niet te wachten op Der Theo. Met een instroom van 1,659 miljoen kijkers van Even Tot Hier hadden er toch wel minimaal 600 tot 800 duizend over moeten blijven, maar dat gebeurde niet.”

Ouderwets

Der Theo flopt dus gigantisch. “1,3 miljoen kijkers zapten na Even Tot Hier dus weg. Oef. Het programma is natuurlijk nauwelijks gepromoot, maar wat ook niet hielp is dat het programma niet duidelijk was. Is het serieus of grappig bedoeld? Het deed me meer denken aan een Lauren!-aflevering.”

Wat bedoelt ze daarmee? “Nou, zo’n presentator-gaat-op-zoek-show van een paar jaar geleden. Ouderwets. Zelf heb ik een gedeelte gezien, maar ik kan alleen maar aan die beschuldigingen denken bij Theo.”

Niet goed genoeg

Theo wordt namelijk beschuldigd van het mishandelen van zijn vrouw. “Blijkbaar hebben veel andere potentiële kijkers dat ook, of het programma is gewoon niet goed genoeg. Een combinatie van beiden misschien. De titel Der Theo komt voor veel mensen wellicht ook megalomaan over. En dat gotische lettertype, tja. All in all gaat dit geen kijkcijferhit worden.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties