Theo Maassen na 27 jaar gedumpt: maakt grappen over het slaan van zijn vrouw

Show & Tel
Theo Maassen na 27 jaar gedumpt: maakt grappen over het slaan van zijn vrouw
Show & Tel

Theo Maassen na 27 jaar gedumpt: maakt grappen over het slaan van zijn vrouw

Theo Maassen na 27 jaar gedumpt: maakt grappen over het slaan van zijn vrouw

Theo Maassen is weliswaar nog niet gecanceld door de VRPO of BNNVARA, maar zijn beste kameraad is er na 27 jaar vriendschap helemaal klaar mee. Dit vertelt ex-minnares Angela Degener in gesprek met Shownieuws. “Ik kwam hem toevallig tegen en hij zegt: ‘Ik vind het gewoon not done.'”

Gedoe met Theo

Wat is er gebeurd? Angela zou de ex-boezemvriend van Theo tegen het lijf zijn gelopen tijdens een wadneling, zo legt ze uit aan Shownieuws: “Heel toevallig was ik gisteren met mijn hondje onderweg en kwam ik een van zijn beste vrienden tegen. Hij had me aangehouden en zei: ‘Hé, wat een gedoe met Theo.’ Hij was de beste vriend sinds 27 jaar met Theo.”

Het werd een onthutsend gesprek, aldus Angela. “Hij zei van: ‘Ja, ik heb met hem gebroken omdat hij grappen maakte over het slaan van zijn vrouw.’ En toen zei ik: ‘Huh, ja, op het podium maakt hij grappen, want hij maakt grappen over huiselijk geweld en ook over het slaan van vrouwen.’ ‘Nee, nee’, zei hij.”

Blauw oog 

Wat bedoelde de voormalig bestie dan?“Hij zei: ‘In onze privégesprekken maakte hij gewoon grappen over hoe hij zijn vrouw in elkaar heeft geslagen’, etcetera. Hij zegt: ‘Dat was voor mij gewoon not done.’ Toen heeft hij ook gebroken met Theo.”

Angela vervolgt: “Maar hij heeft totáál gebroken toen hij een keer bij Theo’s vrouw Joyce thuis kwam en zij vertelde over het geweld en dat hij haar een blauw oog had geslagen. Dat was voor deze persoon de grens van: ‘Ik verbreek de vriendschap na 27 jaar.’”

De bron

Privé-baas Evert Santegoeds benadrukt in Shownieuws dat Angela niet de eerste was die bij hem aan de bel trok. “Deze Angela wordt door iedereen gezien als degene die de hele zaak naar buiten gebracht heeft bij mij. Ik moet echt zeggen: dat is niet het geval. We hebben pas in een later stadium contact met haar gezocht.”

Wie is het dan wel? Theo’s vrouw Joyce? Een ex? Dat laat Evert in het midden. “De bron zelf is al heel blij dat hem of haar niets wordt verweten en niemand vermoedt wie dat is. Angela is niet degene die het verdient om NSB’er genoemd te worden, zoals in VI regelmatig gebeurt.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties