Theo Maassen reageert eindelijk op beschuldigingen huiselijk geweld: 'Gaf haar een paar stompen'

Show & Tel
Theo Maassen reageert eindelijk op beschuldigingen huiselijk geweld: 'Gaf haar een paar stompen'
Show & Tel

Theo Maassen reageert eindelijk op beschuldigingen huiselijk geweld: 'Gaf haar een paar stompen'

Theo Maassen reageert eindelijk op beschuldigingen huiselijk geweld: 'Gaf haar een paar stompen'

Theo Maassen, die tot voor kort niet reageerde op de beschuldigingen van huiselijk geweld, maakte eerder deze week zijn terugkeer op de planken. Daar heeft hij de hele avond de oortjes van zijn publiek doen klapperen met moppen over het mishandelen van zijn vrouw. "Weggedragen in ziekenwagen!"

Theo heeft de ernstige beschuldigingen tot op heden niet ontkend. Zelfs nu hij voor het eerst sinds de rel zijn porem weer laat zien, grijpt hij niet de kans om de deuken in zijn imago glad te strijken. Sterker nog, hij doet er nog een scheppie bovenop door te ginnegappen over het afranselen van vrouwlief.

'Niet reanimeren aub'

In een uitzending van Shownieuws bespreken ze de 'highlights' van de show. Zo zou Theo hebben erkent dat hij lijdt onder de imagoschade. “Ik heb een paar rare weken achter de rug en ik weet nu ook dat de uitdrukking ‘there is no such thing as bad publicity’… Klopt niet!”, aldus de komiek.

Hij vervolgt met een lolletje over hun huidige verstandhouding. “Mensen hebben gelezen dat mij van alles is verweten in de Privé over huiselijk geweld, maar ik wil even zeggen dat het hartstikke goed gaat tussen mijn vrouw en mij. Ik heb van de week een cadeautje van haar gekregen. Een ketting met een hangertje eraan met de tekst: ‘Niet reanimeren a.u.b.’”

De kunst van het vuisten

De Privé lult maar wat, vervolgt Theo. “In de Privé stond dat ik alles oplos met slaan en seks. Dat is gewoon niet zo. Ik heb laatst nog een kruiswoordpuzzel opgelost.” En: “Als in de Privé staat dat je niet oké bent, dan voelt dat een beetje alsof Marc Dutroux tegen je zegt dat je je kinderen niet goed opvoedt.”

Theo gaat ook wel eens met vuisten aan de slag in de slaapkamer, zo blijkt uit een volgend grapje. “Er is wel sprake geweest van een misverstand. Een tijdje geleden was mijn vrouw erg enthousiast over iets en toen heb ik ja gezegd. Het bleek achteraf te gaan over intermittent fasting, ik dacht intermittent fisting.”

Geluidsopnames

Shownieuws heeft de geluidsopnames in handen, maar laat deze niet horen. “Als je een theater inloopt hangen er altijd bordjes van: ‘Geen beeld- of geluidsopnames maken.’ Dus dat mag je ook niet uitzenden. Daarom hebben we het onze voice-over laten inspreken”, legt Bart Ettekoven uit.

De mediakenner vervolgt: “Theo sloot ook nog af met een gedicht verderop in de show. Zo maakte hij de grap: ‘Ze had een voorkeur voor het lompe, dus ik gaf haar een paar stompen. Toen heb ik haar zeven dagen onophoudelijk geslagen, totdat ze werd weggedragen in de ziekenwagen.’”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties