Tragisch huwelijk: Chantal Janzen geeft toe al weken droog te staan

Show & Tel
Tragisch huwelijk: Chantal Janzen geeft toe al weken droog te staan
Show & Tel

Tragisch huwelijk: Chantal Janzen geeft toe al weken droog te staan

Tragisch huwelijk: Chantal Janzen geeft toe al weken droog te staan

Chantal Janzen doet een opvallende onthulling in de nieuwste editie van haar magazine &C. Ze vertelt namelijk af en toe een lange periode geen seks te hebben met haar partner Marco, omdat ze dan vanwege een groot werkproject “in een concentratiebubbel” zit. De blondine heeft dan simpelweg geen tijd en zin om haar man elkaar uit elkaar te trekken.

“Misschien is dat hetzelfde wat weleens over voetballers verteld wordt: geen seks voor een wedstrijd”, beeldt ze zich in. “Alleen duren die wedstrijden bij mij wat langer dan negentig minuten. En als dat werkproject nou een maand duurt? Dan duurt het een maand. Bijvoorbeeld in de weken dat ik me voorbereidde op het Eurovisie Songfestival, toen werd er thuis vrij weinig ge-ding-a-dong’d. Ik doe het pas als het voor ons goed voelt en dat werkt voor ons. Een keer per maand? Prima. Vier keer per week? Prima.”

Kinderen steken er een stokkie voor

Los van haar drukke werkagenda, noemt de pandapuntenteller ook haar kinderen als een bepalende factor voor de hoeveelheid seks. Zo schijnen haar zonen een moeder te prefereren die maandenlang droog staat. “Die jongens hebben het talent om op precies het verkeerde moment een nare droom te krijgen, of erger: slaapdronken de kamer binnen te wandelen op het moment suprême.”

Maar zodra die koters slapeloze nachten hebben, blijken ze toch nog ergens goed voor te zijn: “Dat we elkaar midden in de nacht aankeken en dachten: nou ja, als we dan tóch wakker zijn…”

Seksdagboek

Janzen was al eerder openhartig over haar seksleven in &C. Zo openbaarde ze zelfs een dagboek waarin ze bijhield hoe vaak de horizontale tango werd gedanst. ''Maandag: niks, dinsdag: niks, woensdag: wel zin, maar te moe.'' Op zondag probeerde ze het nog een keer. "Gesnurk hoorbaar na welgeteld zes minuten." Op het huwelijk van de presentatrice hoef je in ieder geval niet jaloers te zijn.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties