Arie Boomsma compleet gek geworden

Sport
Arie Boomsma compleet gek geworden
Sport

Arie Boomsma compleet gek geworden

Arie Boomsma compleet gek geworden

Net als je denkt dat Arie Boomsma (48) uit je gezichtsveld is verdwenen springt hij weer op je scherm als een kruisvaarder op Iberië. De fitnessgoeroe met een basketbalachtergrond kan het namelijk niet laten om zelfs op vakantie de fitnessgoeroe uit te hangen.

Arie Boomsma toonde onlangs op Instagram het nut van je mond dichtplakken met tape (helpt om beter door je neus te ademen). Hilariteit alom natuurlijk, maar het gekeuvel stopte daar niet mee. Er moet en zal ge-improved worden, ook op vakantie. Dus met de lijmresten nog op zijn lippen wil hij nu dat we massaal de glijbanen in kinderspeeltuinen omtoveren tot homegym.

Mocht dat de kinderen in de buurt geen totaalpaniek hebben bezorgt, pak dan door met de inbeslagname van de skelter van de buurjongen om daar een provisorisch fitness-apparaat van te maken. Die buikspieren komen immers niet vanzelf.

U ziet het: geniet vooral niet van u vakantie, zet uzelf voor lul met Arie's gouden fitnesstips!

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties