PSV - Paris Saint Germain gratis kijken of streamen: bij deze zender moet je zijn

Sport
PSV - Paris Saint Germain gratis kijken of streamen: bij deze zender moet je zijn
GettyImages
Sport

PSV - Paris Saint Germain gratis kijken of streamen: bij deze zender moet je zijn

PSV - Paris Saint Germain gratis kijken of streamen: bij deze zender moet je zijn
GettyImages

PSV staat voor een belangrijke uitdaging in de Champions League. Dinsdag speelt de ploeg uit Eindhoven haar derde wedstrijd van dit seizoen tegen de Franse kampioen Paris Saint-Germain. Na een matige start, waarbij PSV slechts één punt wist te pakken uit de eerste twee duels tegen Sporting Portugal, hoopt de ploeg in Parijs op een stunt.

Aftrap en scheidsrechtersinformatie

De wedstrijd tussen PSG en PSV vindt plaats op dinsdagavond en begint om 21.00 uur in het Parc des Princes in Parijs. De UEFA heeft de Zweedse scheidsrechter Glenn Nyberg aangesteld om de wedstrijd in goede banen te leiden. Nyberg krijgt ondersteuning van zijn landgenoten Mahbod Beigi en Andreas Söderkvist als assistent-scheidsrechters. Kristoffer Karlsson is aangesteld als vierde official. Voor de VAR is de ervaren Engelse scheidsrechter Stuart Attwell verantwoordelijk, die geassisteerd wordt door David Coote.

Lees ook: het salaris van Luuk de Jong

Live-uitzending op Ziggo Sport

Voor wie de wedstrijd live wil volgen, wordt PSG – PSV uitgezonden op Ziggo Sport. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur, een uur voor de aftrap. Ziggo heeft dit seizoen de uitzendrechten van de drie grote Europese toernooien: de Champions League, de Europa League en de Conference League. Hierdoor zijn alle wedstrijden van deze competities exclusief te zien op Ziggo. Abonnees van Ziggo kunnen afstemmen op kanaal 14 om de wedstrijd te bekijken.

Hoe kijk je PSG – PSV zonder Ziggo-abonnement?

Heb je geen Ziggo-abonnement, maar wil je de wedstrijd toch zien? Geen zorgen! Kijkers met een andere provider, zoals KPN of Odido, kunnen gratis een account aanmaken op de website van Ziggo. Hiermee kun je de wedstrijd eenvoudig volgen via de Ziggo GO-app. In enkele stappen kun je een account aanmaken, en in dit artikel leggen we verder uit hoe je dit kunt doen.

Nieuwe opzet Champions League

De Champions League heeft dit seizoen een nieuwe opzet. De traditionele groepsfase met vier teams per groep is vervangen door een competitiefase met 36 ploegen. Tijdens de loting werd elk team gekoppeld aan acht verschillende tegenstanders. PSV speelt, net als de andere clubs, vier thuis- en vier uitwedstrijden. De top acht ploegen uit deze competitiefase plaatsen zich direct voor de achtste finales. De teams die eindigen tussen de negende en vierentwintigste plaats spelen in een tussenronde voor een plek bij de laatste zestien. De overige teams zijn direct uitgeschakeld. In tegenstelling tot voorgaande jaren is de Europa League niet langer een vangnet voor deze ploegen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties