Goed nieuws voor de liefhebbers van Even tot Hier

Nieuws
Goed nieuws voor de liefhebbers van Even tot Hier
Nieuws

Goed nieuws voor de liefhebbers van Even tot Hier

Goed nieuws voor de liefhebbers van Even tot Hier

Goed nieuws: het televisie programma Even tot Hier keert twaalf November op NPO 1 terug voor een nieuw seizoen. Dit is alweer de tiende reeks van het programma.

Het nieuws op de hak

Even tot hier is een satirisch actualiteitenprogramma, gemaakt door het duo Niels Van der Laan & Jeroen Woe met muzikale assistentie van Miguel Wiels. In iedere aflevering wordt het nieuws op de hak genomen door Niels en Jeroen, die van de belangrijkste gebeurtenis van die week een musical samenstellen. Ook wordt er een quiz gehouden met het publiek, afgewisseld met muzikale parodieën en sketches.

Hoge kijkcijfers

Dit concept sloeg duidelijk erg goed aan bij het Nederlandse publiek, want er zijn sinds 2019 al negen seizoenen met groot succes uitgebracht. De kijkcijfers liegen er niet om: vorige week, toen de uitzending vanwege het Eurovisie Songfestival eenmalig op zondag werd uitgezonden, werd het volgens Stichting Kijkonderzoek gezien door ruim 2,1 miljoen mensen. De rest van het seizoen keken er gemiddeld zo'n 1,7 miljoen mensen naar de afleveringen.

Prijzen

Het programma kreeg vorige week nog de Ere Zilveren Nipkowschijf toegekend. Deze juryprijs van televisiecritici wordt los van de jaarlijkse Zilveren Nipkowschijf incidenteel uitgereikt voor een geheel oeuvre of buitengewone bijdrage aan het televisielandschap. Vorig jaar was dit de gouden televizier-ring. Doen ze toch goed, die Van der Laan en Woe.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties