Harry en Meghan worden uitgekotst in Amerika

Nieuws
Harry en Meghan worden uitgekotst in Amerika

Harry en Meghan worden uitgekotst in Amerika

Harry en Meghan worden uitgekotst in Amerika

Harry van Sussex en zijn vrouw Meghan Markle waren ooit het meest besproken koppel op de planeet. Zeker na alle onthullingen over het Britse koningshuis, gevolgd door hun afscheiding van het instituut. Maar hun ontboezemingen komen de twee duur te staan.

In Engeland is de populariteit van het de prins en de Amerikaanse actrice flink aan het afnemen. Men lijkt het daar wel te hebben gehad met de verhalen over hoe slecht ze het hebben bij het koningshuis.

Nu nemen echter ook Amerikanen in rap tempo afscheid van de twee. Volgens de Amerikaanse PR-expert Eric Schiffer is de dalende populariteit te wijten aan het uitkomen van Harry’s biografie Spare en alle openhartige interviews die hij daarover deed, zoals het verhaal over de eerste keer dat hij van bil ging en het feit dat hij in diensttijd 25 Taliban-strijders om wist te leggen.

Netflix-docu

Daar kwam ook nog eens een zesdelige documentairereeks op Netflix bij, waarin ze openhartig dachten te zijn, maar dat wordt door een groot deel van de Amerikanen gezien als overkill. Men is wel even klaar met de Harry-hype.

Uit onderzoek van Newsweek blijkt dat 44 procent van de Amerikanen de onthullingen in Harry's boek te ver vinden gaan. Zeker als het aankomt op het delen van privéconversaties. Of zoals de New York Times het bracht: het is curieus dat je niet iemand anders privacy mag schenden, maar wel bejubeld wordt als je je eigen vuile was buitenhangt.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties