Chantal Janzen trekt haar topje uit, fans gaan door het lint

Show & Tel
Chantal Janzen trekt haar topje uit, fans gaan door het lint
Show & Tel

Chantal Janzen trekt haar topje uit, fans gaan door het lint

Chantal Janzen trekt haar topje uit, fans gaan door het lint

Chantal Janzen weet ons keer op keer weer te verbazen, niet alleen met haar acteertalenten, maar ook met de kiekjes waar ze haar magazine &C mee volstrooit. Vandaag verschijnt er weer een leuk exemplaar op haar Instagram.

Aardige carrière

Chantal heeft er al een aardig gouden carrière opzitten op de beeldbuis: van verschijningen in programma's als Oh, wat een jaar! en Beat the Champions en films als Alles is Liefde en Het Verlangen. Ze kan in de ogen van het Nederlandse publiek niet veel meer fout doen. Maar nu kunnen we haar naast de televisie ook maandelijks bewonderen op de cover van haar tijdschrift, die deze maand in het teken staat van de slaapkamer delen.

Geen seks voor Chantal

In dit tijdschrift laat Chantal geen onderwerp onbesproken. Iedere maand verschijnen er verschillende reportages waarin ze ook persoonlijke verhalen uit de doeken doet. In de editie van deze maand onthulde de actrice tevens dat ze regelmatig lange periodes droogstaat wat betreft partner Marco. 'Maandag: niks, dinsdag: niks, woensdag: wel zin, maar te moe.' Op zondag probeerde ze het nog een keer. 'Gesnurk hoorbaar na welgeteld zes minuten.'

Ge-ding-a-dong'd

'Misschien is dat hetzelfde wat weleens over voetballers verteld wordt: geen seks voor een wedstrijd', beeldt ze zich in. 'Alleen duren die wedstrijden bij mij wat langer dan negentig minuten. En als dat werkproject nou een maand duurt? Dan duurt het een maand. Bijvoorbeeld in de weken dat ik me voorbereidde op het Eurovisie Songfestival, toen werd er thuis vrij weinig ge-ding-a-dong’d. Ik doe het pas als het voor ons goed voelt en dat werkt voor ons. Een keer per maand? Prima. Vier keer per week? Prima.'

Blote huid

Ook al gunt ze manlief dus geen glimps van haar blote huid; ze deelt dit maar al te graag met haar volgers op Social media. In haar laatste foto pronkt Chantal shirtloos, met alleen haar armen die de borst bedekken. Ondertussen heeft de foto al meer dan 15.000 likes bij elkaar gesprokkeld, en de mannelijke volgers kunnen hun geluk niet op in de comments.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties