Drama: Gavin wil aangifte doen wegens stalkgedrag Gordon

Show & Tel
Drama: Gavin wil aangifte doen wegens stalkgedrag Gordon
Show & Tel

Drama: Gavin wil aangifte doen wegens stalkgedrag Gordon

Drama: Gavin wil aangifte doen wegens stalkgedrag Gordon

De roddelmolen draaide een paar dagen geleden volle toeren toen het dating profiel van Gordon's Ex Gavin werd gespot in Amsterdam. Maar niets blijkt nu minder waar: Gavin verdenkt Gordon ervan dat deze dit zelf heeft gedaan en is er helemaal klaar mee.

Nep profiel

Volgens Gavin wordt hij sinds het begin van alle break up drama lastig gevallen voor Gordon. De zanger zet alles op alles om weer in contact te komen met zijn Australische voormalig geliefde. Toen het nep dating profiel online kwam, waren er meteen een paar opmerkzame Nederlanders die zagen dat er wel erg veel spelfouten gemaakt waren in het account. Fouten die een Engelse native nooit zou maken.

Aangifte bij de politie

Toen Gavin hoorde van Gordon's actie, schrok hij zich een hoedje. Evert Santegoeds vroeg na het spektakel of Gavin dan echt in Amsterdam was, waarop hij zei: 'Ik ben al maanden niet op die site geweest, na deze slechte ervaring'. Ook wist Gavin dat de enige personen die de foto van het nep profiel in bezit hadden Gordon en hijzelf waren. Dit was voor hem dus de aanduiding dat het alleen Gordon kon zijn die dit account gemaakt had. Dit was de druppel die de emmer deed overlopen: door dit toenemend extreme gedrag is Gavin op dit moment aan het denken om aangifte bij de politie te doen tegen de zanger.

Stalkgedrag van Gordon

Dit ook omdat het stalk gedrag blijkbaar nog steeds niet gestaakt is. Ook al is Gordon op dit moment op vakantie in Portugal, geeft Gavin aan dat hij nog steeds pogingen doet om contact te leggen met laatstgenoemde. Aan Santegoeds geeft hij aan dat hij nog steeds berichten krijgt van Gordon. Ondertussen heeft hij hem geblokkeerd en toch weet Gordon via via weer contact te zoeken. Het liefdessprookje van de twee blijft toch steeds naardere wendingen nemen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties