Glennis Grace over kinderwens met nieuwe vriend: 'We moeten gaan adopteren'

Show & Tel
Glennis Grace over kinderwens met nieuwe vriend: 'We moeten gaan adopteren'
Show & Tel

Glennis Grace over kinderwens met nieuwe vriend: 'We moeten gaan adopteren'

Glennis Grace over kinderwens met nieuwe vriend: 'We moeten gaan adopteren'

Glennis Grace is weer flink aan het daten geslagen. In de podcast van Fernando Halman vertelt ze openhartig over haar nieuwe liefde en haar aanhoudende kinderwens. "Het is ingewikkeld."

Bezette vent

De zangeres noemt haar huidige situatie 'ingewikkeld', maar het kan haast niet gecompliceerder zijn dan haar vorige projectje. Tot voor kort was Grace aan het scharrelen met een vent waarvan bleek dat hij een vriendin thuis op de bank had zitten. Op Instagram besloot ze naar hem uit te halen, door in een video te playbacken: "Give me a shotgun and a shovel!" Oftewel: laat ik deze knaap maar eens koud maken. Iemand reageerde onder deze video: "Je kan ook gewoon in de Jumbo afspreken." Enfin, dit incident is helaas onlosmakelijk met haar verbonden.

'Ingewikkeld'

Na deze losbandige snuiter heeft ze nu dus een nieuwe gevonden. Ze wijdt erover uit in de podcast van Fernando Halman. “Ik ben deze persoon een aantal maanden geleden weer tegengekomen, ik kende hem al heel lang. Het is echt iemand waar je meteen van houdt. Ik heb dat niet snel,” vertelt Glennis.

“Maar dit is gewoon wel een persoon die voor altijd bijzonder voor mij blijft. We kunnen niet samen zijn door omstandigheden.” Fernando vraagt waarom ze er niet gewoon voor gaat, waarna Glennis moet lachen en beweert dat het 'ingewikkeld' is.

Adopteren

Fernando vraagt dan of Glennis openstaat voor gezinsuitbreiding. Hij heeft namelijk een sterk vermoeden dat zij daarnaar verlangt. "Zou je dat willen, een tweede kindje? Dat gevoel krijg ik altijd bij jou, dat jij nog een tweede kind zou willen." Daar heeft Glennis al over nagedacht: “Dan moeten we denk ik gaan adopteren, want ik denk niet dat dat nog gaat lukken met mij." Zoals Fernando al dacht, ziet Glennis een tweede kindje wel zitten: “Ja, ik wil echt graag, dat zou ik nog heel erg fijn vinden."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties