Mark Gillis reageert op nieuwe vriendin Peter Gillis

Show & Tel
Mark Gillis reageert op nieuwe vriendin Peter Gillis
Show & Tel

Mark Gillis reageert op nieuwe vriendin Peter Gillis

Mark Gillis reageert op nieuwe vriendin Peter Gillis

De familie Gillis verwelkomt nieuw bloed: de kersverse vriendin van Peter, die hij recentelijk ook aan het publiek heeft voorgesteld. Omdat heel Nederland hier overheen valt, wilt zoon Mark zijn vader toch even een hart onder de riem steken. Dit doet hij op zijn Social Media.

Sneer naar ex

Wendy en Peter leerden elkaar kennen in een van zijn vakantieparken, waar Wendy op zoek was naar een camper. Toen ze daarna op het terras aan de praat kwamen, vlogen de vonken heen en weer. Peter kan het vooral waarderen dat Wendy zo'n business woman is, dan heeft hij in ieder geval geen risico op golddigging. Hij hintte er in een recent interview op dat dat namelijk wel het geval was bij ex Nicol Kremers. Volgens Gillis: '(Wendy) is meer een onderneemster en hard werken. En Nicole, alle respect ervoor, maar hard werken, die weet niet wat dat is. Dat geeft ook niet maar dat is het verschil tussen die twee dames.'

Reactie van Mark

Nu geeft zoonlief Mark in ieder geval aan reuzeblij te zijn met zijn nieuwe stiefmoeder. Op Instagram schrijft hij: 'Welkom in de familie lieve Wendy. Wat iedereen nu ook al van je zegt/vind trek je zelf er niks van aan, ik vind je vooral een lieve, leuke, gezellige, hard werkende meid! Belangrijkste van alles is dat jij en papa een fijne toekomst tegemoet gaan en wij als familie mogen genieten van de leuke momenten samen. Je bent een topper en dat weten wij en de mensen in jouw directe omgeving.'

Volgers pessimistisch

Hierbij hoort natuurlijk ook een gloednieuwe familiefoto, waarbij Wendy al straalt op de voorgrond. Volgers zijn niet zo optimistisch, en suggereren dat er over een halfjaar alweer een nieuwe gezinsfoto gemaakt zal moeten worden. Een van de top comments luidt: 'Doe niet zo naïef man 😂. Wat heeft ze, 5 kinderen van 3 mannen ofzo? Ziet eruit als een poppetje en wordt verliefd op Peter. Met alle respect, maar RaRa politiepet. Binnen nu een korte periode is dat ook weer over. Zal ze wel een OnlyFans gaan beginnen 😂😂' We zullen afwachten of dit uiteindelijk waar blijkt te zijn en of Wendy in de voetsporen van Nicol treedt.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties