Vriendin van Peter Gillis wordt beschuldigt van diefstal

Show & Tel
Vriendin van Peter Gillis wordt beschuldigt van diefstal
Show & Tel

Vriendin van Peter Gillis wordt beschuldigt van diefstal

Vriendin van Peter Gillis wordt beschuldigt van diefstal

Peterke Gillis kan het wel van de daken afschreeuwen: dolblij is hij met nieuwe liefde Wendy van Hout. Maar heel Nederland vroeg zich collectief af: wie is Wendy eigenlijk? Er blijven nieuwe weetjes over haar opduiken, en deze zijn veelal zorgelijk. Zoals ook dit keer.

Business babe

Op één gebied passen Peter en zijn nieuwe vlam wel goed bij elkaar: ze zijn namelijk allebei zakenmensen. Wendy heeft een affiniteit met fashion en is daarom een eigen webshop opgestart met modeartikelen. Dit onder de naam van 365 fashion. Peter is helemaal blij met zijn business babe en liet in een recentelijk interview nog even weten dat dit het tegenovergestelde is van zijn relatie met Nicol Kremers. '(Wendy) is meer een onderneemster en hard werken. En Nicole, alle respect ervoor, maar hard werken, die weet niet wat dat is. Dat geeft ook niet maar dat is het verschil tussen die twee dames.'

Geheimen

Maar heeft Peter het wel helemaal bij het rechte einde? Naast dat madame eruitziet als een exacte kopie van ex Nicol, wat toch een beetje vreemd blijft, komen er ook een aantal geheimen aan het licht waar misschien zelfs Gillis nog geen weet van had.

Wendy in de problemen

Nu is er een filmpje opgedoken waarin Wendy aankaart dat ze beschuldigt werd van diefstal, en dit is niet het enige. In de video wordt er geschreven: 'wanneer je voor de zoveelste keer een dief genoemd wordt, ik nog steeds wacht op 6 advocaten. Publieke beschuldigingen over stelen ontwerp... maar gewoon een inkoop factuur heb laten zien. Ik niet meer mocht inkopen... maar toch volle collectief blijf aanvullen! Ik niet mijn eigen ideeën heb... maar origineel aftrap met de geweldige live 365 adventskalender.'

Redding

Ondertussen danst ze er naar hartelust op los in clowns outfit. Duidelijk dus dat ze alle beschuldigingen probeert te ontkrachten. Naar eigen zeggen lopen de zaken dus nog steeds actief tegen haar en wacht ze op de redding van talloze advocaten. Gelukkig heeft ze nu ook Peter Gillis om haar door alle rechtelijke processen heen te slepen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties