Peter Gillis lebbert nieuwe vriendin compleet af op camera

Show & Tel
Peter Gillis lebbert nieuwe vriendin compleet af op camera
Show & Tel

Peter Gillis lebbert nieuwe vriendin compleet af op camera

Peter Gillis lebbert nieuwe vriendin compleet af op camera

Peter Gillis en nieuwe liefde Wendy van Hout zijn smoorverliefd en dat laten ze het liefst aan iedereen zien. Maar nu gaan ze voor de camera's van PowNed toch even iets te ver.

Nieuwe liefde

De twee lovers werden geïnterviewd door PowNed onder het mom van 'Wendy voorstellen aan het publiek'. Als de camera onder haar snufferd wordt gestoken zegt ze dan ook: 'Ik ben Wendy, ik ben eigenlijk altijd vrolijk. Onderneemster, hardwerkend, moeder. Ja, dan heb je al een druk leven hè. Dan is het al goed gevuld, en nu combineer ik het met mijn nieuwe liefde.'

Tongworstelen

De presentator gaat verder: 'Als je verliefd bent, dat zijn toch de mooiste weken eigenlijk van je leven', waarop Peter instemt 'Ja dat zijn ook de mooiste weken, ja. Verliefd zijn is wel apart, dat voel je ook in je buik.' Dat hij dat in zijn buik voelt, valt wel te zien. Hierna kunnen hij en Wendy niet van elkaar afblijven en volgen er vijf kleffe zoenpartijen, waarbij de presentator ongemakkelijk voor zich uit staart.

Wendy vroeg korting

Peter en zijn nieuwe vlam leerden elkaar kennen in een van zijn vakantieparken, waar Wendy op zoek was naar een camper. Als er wordt gevraagd of ze de camper uiteindelijk ook heeft genomen, lacht ze en zegt ze van niet. Peter geeft wel nog even aan dat Wendy diezelfde avond nog had geappt voor korting. 'Ja dat doet toch elke Nederlander' lacht van Hout. 'Voor een plakje kaas vragen ze vaak nog om korting dus ja ik vraag het ook maar'. 'Dat vragen om korting zo'n mooie liefde teweeg kan brengen' wordt er nog na-gegrapt.

Golddigger?

Peter is wel dankbaar dat Wendy bij hem ging inwonen met de wens om nog steeds afhankelijk te blijven. Volgens Peter: 'Die zegt: Peter, ik wil niet afhankelijk zijn van jou. Ik heb mijn eigen centen, ik verdien mijn eigen kost en, ja, dat kan ik waarderen. Ik kom lekker bij jou wonen, ik vind het prima, maar ik wil wel gewoon lekker niet afhankelijk zijn.' Dus toch geen golddigger dan?

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties