Satan Peter Gillis komt Jezus uit de kerk verdrijven

Show & Tel
Satan Peter Gillis komt Jezus uit de kerk verdrijven
Show & Tel

Satan Peter Gillis komt Jezus uit de kerk verdrijven

Satan Peter Gillis komt Jezus uit de kerk verdrijven

Het is voer voor nachtmerries: Peter Gillis die met angstaanjagend grote kijkers de lens in loert terwijl hij een kaarsje opsteekt in de kerk. Dit is huiveringwekkend genoeg om Jezus voor een derde keer te laten herrijzen uit de dood.

Enge grijns

Peter is momenteel opnieuw dolgelukkig in de liefde en dit wilt hij het liefst van de daken af schreeuwen. Zijn nieuwe vriendin, onderneemster Wendy van Hout, pronkt momenteel meerdere malen trots in de laatste paar foto's op Peter's Social Media. Zo ook vandaag, toen ze een bezoekje brachten aan de Onze Lieve Vrouwebasiliek in Maastricht. Maar volgers schrokken zich toch even dood van Peter's verschijning in de kerk. De beste man zorgt er met zijn enge grijns voor dat andere bezoekers die hem tegenkwamen rechtstreeks konden worden afgevoerd naar de aangrenzende begraafplaats.

IJzingwekkend

Gillis kon het niet nalaten dit speciale moment te delen met zijn volgers, en schreef bij de ijzingwekkende foto: 'Het hoge woord is eruit! Erg fijn om vandaag samen te kunnen genieten in Maastricht.❤ Kende da? Natuurlijk hebben Wendy en ik ook samen een kaarsje aangestoken voor mijn lieve moeder in de Onze Lieve Vrouwebasiliek.' Niet precies dezelfde vibe die het plaatje uitstraalt.

Volgers zijn bang

Hoe liefkozend Peter's woorden onder de foto ook zijn, zijn volgers reageren toch geschokt. Het kan ook niet anders met de laserogen van Gillis die de kijker doorboren tot op het bot. Iemand schrijft: 'Jemig vent... Heb je goedkope coke op ofzo? Je ogen donderen er zowat uit!' en iemand anders: 'Sorry, maar wat een eng hoofd zeg'. Er zijn er ook nog een paar die suggereren dat Gillis aan de drugs zit. Ondertussen zit zijn ex Nicol Kremers lekker aan de champagne in bikini. Een van zijn volgers merkte dit ook op. 'Post boven deze post zag ik Nicolleke in een roze bikini met wijn op een hotelkamer😂😂😂'. Dit zal na het zien van deze foto wel extra blij zijn met haar situatie.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties