Nicol Kremers reageert op uitzending Massa is Kassa met verbluffende foto

Show & Tel
Nicol Kremers reageert op uitzending Massa is Kassa met verbluffende foto
Show & Tel

Nicol Kremers reageert op uitzending Massa is Kassa met verbluffende foto

Nicol Kremers reageert op uitzending Massa is Kassa met verbluffende foto

Gisteravond kwam de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Massa is Kassa uit, waarin we Peter Gillis volgen in zijn dagelijkse ditjes en datjes. Hierin was vroeger ook ex vriendin Nicol Kremers te zien, maar die houdt zich ondertussen bezig met heel andere dingen.

Nieuwe vriendin

Peter heeft ondertussen weer nieuwe liefde gevonden: de kiloknaller is tegenwoordig gelukkig samen met onderneemster Wendy van Hout. Het verbluffende is dat ze een ware kloon van Nicol blijkt te zijn; de twee dames lijken namelijk als twee druppels water op elkaar. Peter heeft duidelijk een type. In weekblad Privé doet nieuwe vriendin Wendy een boekje open over de ontmoeting tussen haar en Gillis. Ze zat namelijk op het terras van een van zijn eigen vakantieparken en liet Gillis' hart sneller kloppen. 'Het klinkt misschien raar als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd'.

Nieuwe aflevering Massa is Kassa

De nieuwe aflevering van Massa is Kassa die gisteren airde had gênant lage kijkcijfers. Het schijnt dat het publiek toch klaar is met het aso-gedrag van Gillis, alhoewel er ook gespeculeerd werd dat deze afgang kon liggen aan de afwezigheid van ex Nicol. Misschien sprokkelde haar plastic voorgevel dan toch meer kijkcijfers bij elkaar dan we dachten. Maar Nicolleke dacht toch even aan heel Nederland duidelijk te maken dat zij er niet mee zit dat ze niet meer in het programma te zien is. In plaats daarvan verschijnt ze in een nietsverhullend lingerie setje op haar Instagram.

Lichaam verkopen

Met haar I don't care attitude en fles wijn aan de mond is het wel duidelijk hoe Nicole over Peter en zijn nieuwe vlam denkt. Het kan haar duidelijk niet veel schelen; en daarbovenop toont ze nog weer eens even hoe ze zelf haar centen bijeen schraapt: kiekjes van haar lichaam. Zo geeft ze Peter toch maar weer de spraakwoordelijke wind van voren. Of niet?

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties