Tóch nieuw seizoen Massa is Kassa in aantocht

Show & Tel
Tóch nieuw seizoen Massa is Kassa in aantocht
Show & Tel

Tóch nieuw seizoen Massa is Kassa in aantocht

Tóch nieuw seizoen Massa is Kassa in aantocht

Via Instagram liet camping gigant Peter Gillis een paar dagen geleden nog weten 'weer een volle draaidag' voor het elfde seizoen Massa is Kassa achter de rug te hebben. Gisteren schreven we nog een artikel dat Talpa ermee wachtte om dit seizoen uit te zenden tot er meer duidelijkheid zou komen over alle controversies rondom Peter. Vandaag komen ze echter met een statement naar buiten dat het tegendeel bewijst.

Juridische druk

De positie van Peter Gillis komt steeds meer onder juridische druk te staan. Naast eerdere beschuldigingen van belastingfraude en mishandeling, heeft het Landelijk Bureau Bibob hem nu ook aangemerkt als een vermeende criminele ondernemer. Op 29 augustus moet Gillis ook nog voor de rechtbank in Den Bosch verschijnen voor de mishandeling van ex Nicol Kremers. Deze beweert dat ze aan haar relatie met Peter PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom) heeft overgehouden.

Uitzenden van programma

Reden alom dus, voor Talpa, om zijn show op de pauzeknop te zetten. Maar niets blijkt minder waar. Talpa laat aan RTL Boulevard weten: 'Nu de rechtszaak, die oorspronkelijk op 29 augustus zou aanvangen, is uitgesteld, gaan we het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa dat nu in productie is nog dit jaar uitzenden op SBS6. We zijn in deze zaak altijd van mening geweest dat iemand pas schuldig is, als een rechter daarover heeft geoordeeld. Daar houden we ons aan vast'.

'Niet te geloven'

Gisteren werd de kwestie ook besproken in RTL Boulevard. Daar werden de presentatoren het met elkaar eens dat het uitzenden van de realityshow enorm immoreel is. Volgens Rob Goossens: 'Ik vind het werkelijk niet te geloven dit'. We zullen Peter en zijn vriendin Wendy van Hout binnenkort dus toch romantisch wandelend over een steiger in Italië op televisie mogen bewonderen. Hoeveel mensen dat nog willen zien, is nog maar de vraag.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties