Vriend Jutta Leerdam flipt in de Jumbo

Show & Tel
Vriend Jutta Leerdam flipt in de Jumbo
Show & Tel

Vriend Jutta Leerdam flipt in de Jumbo

Vriend Jutta Leerdam flipt in de Jumbo

Het is alweer een paar weken geleden dat Jake Paul ronddrentelde op Hollandse bodem, maar Jutta lijkt hem toch wel erg te missen. Ze deelt daarom een throwback op haar Social Media.

Jake in de Jumbo

Wie had het ooit gedacht? Controversiële Youtuber Jake Paul stompend op sokken in slippers in de Jumbo. En niet alleen dat: de Amerikaan probeert nu ook Nederlandse woordjes te leren. Maar het woord 'eieren' krijgt hij toch maar niet goed uitgesproken. Ie-e-ren, stamelt Jake verward terwijl Jutta haar lach niet kan bedwingen. Als ze het hem nog eens goed voorzegt, knikt hij dan maar schaapachtig zijn hoofd.

Jutta emotioneel

Op haar Instagram story deelt Jutta dat ze opnieuw in de Jumbo staat en toch even emotioneel wordt bij de eieren. Daarna gooit ze het filmpje met Jake online. Het grappige is dat Jake dit repost met het onderschrift: 'I love Jumbo'. Hij krijgt onderhand dus toch de Nederlandse mentaliteit te pakken.

Vriend Jutta Leerdam flipt in de Jumbo

Haat berichten

Jutta heeft het niet altijd even gemakkelijk gehad door haar nieuwe relatie: ze werd overspoeld met haat berichten doordat mensen er maar niet over uit konden. Hoe kan onze nuchtere Nederlandse vallen voor deze onrustzaaier? Jake zelf heeft altijd al veel haatmail binnen gekregen: de Youtuber is er in het verleden van beschuldigd seksistisch en racistisch te zijn, en dit is nog maar het topje van de ijsberg. Maar dit was wel anders voor Jutta: ze was geliefd door heel Nederland op het ijs, maar ook daarnaast.

Politieknop

Een paar dagen geleden, toen Leerdam te gast was bij collegetour, werd duidelijk dat ze een daadwerkelijke politieknop in bezit die ze kan gebruiken wanneer er onheil om de hoek loert. Dit heeft ze blijkbaar nodig sinds ze samen is met haar nieuwe vlam. De nodige consequenties heeft het hele circus dus wel gehad voor de schaatster. Hopelijk is Jake dat uiteindelijk allemaal waard.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties