Max Verstappen van Spotify getrapt, fans zijn woedend

Nieuws
Max Verstappen van Spotify getrapt, fans zijn woedend
Nieuws

Max Verstappen van Spotify getrapt, fans zijn woedend

Max Verstappen van Spotify getrapt, fans zijn woedend

Stel je voor, het is je verjaardag en je favoriete nummer verdwijnt zomaar uit Spotify. Dat is precies wat er gebeurde met Max Verstappen op zijn 26e verjaardag. Zijn hit '33 Max Verstappen' is plotseling vervangen door een nieuwe versie op Spotify, tot grote teleurstelling van zijn fans.

Carte Blanq & Maxx Power - 33 Max Verstappen

Fans waren beslist niet blij met deze plotse verandering en uitten massaal hun ongenoegen op Twitter (nu X). Ze hadden niets liever gewild dan jammen op het nummer om de Red Bull-coureur een gelukkige verjaardag te wensen. Sommigen riepen zelfs op tot actie, zoals een fan die Charles Leclerc vroeg om het originele nummer opnieuw te maken.

Een greep uit de reacties:

Max Verstappen niet blij met Super Max

Een paar jaar geleden was Max niet zo onder de indruk van een ander nummer, 'Super Max' door Pitstop Boys. Tijdens een livestream met Lando Norris, die het nummer speelde en erop danste, vroeg een ongeïnteresseerde Verstappen Norris om het nummer te stoppen.

klanMax viert verjaardag met Kelly Piquet

Ondanks de Spotify-drama had Max een prima verjaardagsfeestje. Op de Insta-story van Kelly Piquet is te zien hoe Verstappen samen met zijn geliefde, familie en vrienden zijn verjaardag in stijl viert. Ze genieten van een heerlijk diner (incluis blikje Red Bull) en de sfeer zit er goed in, zoals te zien is op de beelden.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties