Jake Paul maakt grote terugkeer in Nederland

Show & Tel
Jake Paul maakt grote terugkeer in Nederland
Show & Tel

Jake Paul maakt grote terugkeer in Nederland

Jake Paul maakt grote terugkeer in Nederland

Hij is weer terug van weggeweest: Jake Paul heeft de Amerikaanse wolkenkrabbers opnieuw ingeruild voor onze Hollandse velden. Vriendin Jutta Leerdam miste de Youtuber misschien toch te erg.

Roze bril

Ze hebben sinds twee maanden een redelijk publieke relatie, en worden daarom ook gebombardeerd met meningen van het publiek. Veel mensen snappen niet wat de schaatster ziet in de controversiële Amerikaan, die er in het verleden van beschuldigd is seksistisch en racistisch te zijn. Ook verschenen er wekelijks video's op zijn Youtube kanaal dat al snel tot in de miljoenen groeide, waarin hij mensen kost wat kost wilde blijven shockeren. Toch lijkt Jutta hem nog steeds vanuit roze bril met wapperende wimpers te aanschouwen.

Jutta in gevaar

Ze zegt namelijk over haar nieuwe vlam: 'Hij is meer introvert in het echte leven, relaxter, lieflijker en oprechter, kwetsbaarder en emotioneel opener. Dat heb ik nog nooit bij een man gezien.' Toch kreeg ze daarna redelijk wat haat berichten over zich heen, en kwam het zelfs aan het licht dat ze een daadwerkelijke politieknop nodig heeft tegenwoordig. Iemand die aanwezig was bij collegetour, waar dit naar voren kwam, zei: 'Twan vroeg haar naar het feit dat ze een politieknop (net als Tim Hoffman) en beveiliging zou hebben door haat en bedreigingen, uiteraard wilde ze daar ook niks over kwijt. Maar blijkbaar heeft ze dat nodig sinds ze Jake date. Maar je moet maar gaan kijken, wij vonden het een heel ongemakkelijk interview.'

Hij is terug

Nu blijkt het feest nog niet te zijn afgelopen: Jake laat via een Instagram post weten dat hij weer terug is op Hollandse bodem. In het bijschrift zet hij dan ook: 'It's May and I'm Bach'. A.k.a het is Mei en de beste man is terug. Het is dus toch serieuzer dan vele Jutta bewonderaars gehoopt hadden. En dit is vast niet de laatste keer dat we het opgeschoren hoofd van Jake door de straten van Amsterdam zullen zien paraderen deze zomer.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties