Peter Gillis en vriendin Wendy zoeken aandacht in Maastricht

Show & Tel
Peter Gillis en vriendin Wendy zoeken aandacht in Maastricht
Show & Tel

Peter Gillis en vriendin Wendy zoeken aandacht in Maastricht

Peter Gillis en vriendin Wendy zoeken aandacht in Maastricht

Dat Peter Gillis een nieuwe vriendin heeft, is ondertussen al wel duidelijk voor heel Nederland, aangezien de kiekjes en interviews van het kersverse stel de gemiddelde persoon om de haverklap om de oren vliegen. Maar Peter en Monique houden blijkbaar iéts te veel van al deze aandacht.

Gehoorschade

Afgelopen woensdag reisde het paar af naar Maastricht, maar dit gebeurde allesbehalve discreet: van mijlenver konden de Maastrichtenaren Peter en Monique al horen aankomen. De twee hadden de speaker in de wagen namelijk op standje gehoorschade staan.

Floppende serie

De reden dat het stel in Maastricht was, was voor nieuwe opnames van Peter's realityshow Massa is Kassa. Maar dit bleef zeker niet geheim: heel Maastricht liep uit om het stel te mogen aanschouwen in het wild. Waarschijnlijk is Peter koortsachtig op zoek naar alle media aandacht omdat het laatste seizoen van zijn show een redelijke flop is zonder ex Nicol Kremers in beeld. Maar nu heeft hij natuurlijk kloon Monique om haar te vervangen.

Wendy helpt Peter aan kijkcijfers

Gillis is door het dolle heen met zijn nieuwe vlam, vooral omdat ze lekker ondernemend en onafhankelijk is. Dat was bij Nicol wel anders. Volgens Peter: '(Wendy) is meer een onderneemster en hard werken. En Nicole, alle respect ervoor, maar hard werken, die weet niet wat dat is. Dat geeft ook niet maar dat is het verschil tussen die twee dames.' Gelukkig heeft hij nu zijn nieuwe hardwerkende vriendin om ervoor te zorgen dat zijn kijkcijfers weer een beetje bergopwaarts gaan.

Aandachtstrekkers

Voor het Maastrichtse Youtube kanaal Wat is Loos in Mestreech deden de lovers ook nog even een interview afgelopen woensdag. Met de interviewer rijden ze doodleuk in limousine door de stad heen, want genoeg aandacht hebben ze nog niet. Het enige wat er dit keer nog ontbreekt is de dikke beatbox. In geuren en kleuren wordt in deze video opnieuw het liefdesverhaal van de twee uit de doeken gedaan. Wie hier nog geïnteresseerd in is, kan dit hier bekijken:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties